Redovisningsansvarig till Björkdalsgruvan

Redovisningsansvarig i Björkdalsgruvan – så mycket mer än redovisning!

  • Vill du arbeta nära produktion och stötta våra chefer i allt som har med ekonomi att göra?
  • Trivs du i en nyckelroll med fokus på ständiga förbättringar och öppenhet till förslag och förändring?
  • Har du erfarenhet av löpande redovisning, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer men också intresse för controlling? DÅ ska du läsa vidare!

Vi erbjuder en bred roll som redovisningsansvarig i ett starkt team. Vi gillar att samarbeta och har alla fokus på att bidra till en effektiv ekonomifunktion. Vi går gärna en extra meter ute i verksamheten för att förstå, vara nära till hands och stötta.

I rollen ansvarar du för den löpande redovisningen, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer i två bolag; Björkdalsgruvan AB samt Björkdalsgruvan Exploration AB. Om du har några års erfarenhet av detta, vilket du behöver för att känna dig bekväm, så vet du att det innebär en rad olika arbetsuppgifter. Under en vanlig vecka hos oss arbetar du med allt från analyser, prognoser och uppföljning till att vara en pedagog som stödjer och utvecklar våra ledare inom till exempel kostnadskontroll och projektredovisning. Det är full fart i produktionen så här finns mycket roligt att utveckla som ekonom.

Du blir super-användare för vårt ekonomisystem Visma med tillhörande rapport- och analysverktyg. Budget och strategiarbete är andra viktiga delar och sker ofta i samarbete med vår ekonomichef Joakim.

Vi ser fram mot att ge dig en riktigt bra introduktion så att du förstår hur allt hänger ihop och snabbt kommer in i gänget. Vi erbjuder ledarskapsprogram för nyckelpersoner som vill utvecklas och ta större ansvar. Om det är praktiskt för dig så går det bra att jobba hemifrån någon dag i veckan. Vi är det medelstora företaget med korta beslutsvägar och fin sammanhållning. Lite utöver det vanliga törs vi påstå. Laget före jaget när det kommer till arbete.

Ja, som du förstår så är det här en roll som kräver kompetens men också erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling. Vi tänker att du idag kanske arbetar på en redovisningsbyrå eller har kommit till vägs ände inom ekonomi där du är idag och vill komma vidare.

Läser du fortfarande så anar vi att du är intresserad. Jättekul! Ring Catharina Hörnfeldt, 070-244 81 86 på Nyckelkompetens. Hon är väl insatt i rollen och vår verksamhet och svarar på allt du funderar över. Ansöker gör du sedan enkelt via nyckelkompetens.se. Just do it!

 

Björkdalsgruvan ligger ca 3,5 mil från Skellefteå vilket gör att du har tillgång till allt vad Skellefteå har att erbjuda både för dig och din familj i form av t ex nytt kulturhus, älvsnära restauranger, fina boendemiljöer och närhet till friluftsliv året om. Läs mer om vad Skellefteå har att erbjuda på www.skelleftea.se

Annonsering avslutad