CFO till Vitecs huvudkontor i Umeå

Ödmjukt anser vi oss kunna erbjuda Sveriges mest spännande CFO uppdrag!

Vi söker en strategisk och nyfiken CFO med sinne för att sniffa upp vad som händer i världen och konkretisera hur koncernen bör agera så att förutsättningarna för fortsatt lönsamhet och tillväxt maximeras.

För att måla upp rollen med den breda penseln, så har du det övergripande ansvaret för koncernens finansiella arbete och ekonomiska förvaltning. Till din hjälp har du i dagsläget 17 fantastiska medarbetare. Vi har haft en stark tillväxt med god lönsamhet under många år och ökar nu takten vilket gör det betydelsefullt för oss att ha en CFO som rör sig vertikalt i organisationen och utgör ett starkt stöd i såväl koncernledning som i sin egen ledningsgrupp.

Det är viktigt för oss att värna om vår företagskultur. Vi sätter ljuset på att produkterna är vår grund, att inte krångla till saker och att öppenhet och förtroende ger oss framgång. Känner du dig hemma i vårt tänk? Det är en bra början för att trivas och lyckas i den här rollen. Vidare behöver du ha en gedigen ekonomisk utbildning och erfarenhet av övergripande ansvar för redovisning och koncernredovisning samt vara mycket stark inom allt som rör finansieringsstrukturer och finansiella marknader.

Vi sätter stort värde på ditt ledarskap. Du har drivit organisationsutveckling genom andra och framgångsrikt byggt ekonomifunktioner och utvecklat både medarbetare och processer. Affärsutveckling är centralt i alla roller hos oss och du behöver ha erfarenhet, lätt att förstå och ett stort intresse för det.

Placeringsort är den attraktiva och kulturella universitetsstaden Umeå där vårt huvudkontor ligger. Vi tror inte på långpendling, så antingen bor du redan här eller är sugen på att flytta hit. Kanske är du hemvändaren som äntligen hittat din drömroll?

Vi samarbetar med Nyckelkompetens. Kontakta gärna rekryteringskonsult Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 om du känner att rollen skulle passa dig. Intervjuer sker löpande, så hör snarast av dig eller ansök via nyckelkompetens.se.

Annonsering avslutad