Vad är det för fel på dig då?

På HR-bloggen skriver jag om att de det räcker tyvärr inte med noggrann testning och referenstagning för att förutsäga en kränkande kvinnosyn.

På HR-bloggen skriver jag om att de det räcker tyvärr inte med noggrann testning och referenstagning för att förutsäga en kränkande kvinnosyn.

”Efter ett helt yrkesliv inom rekrytering har jag kommit fram till att mitt arbete vore otroligt enkelt om jag redan vid första telefonsamtalet med en kandidat kunde få säga:

”Jag har läst din LinkedInprofil och ditt CV och du verkar ha lyckats med ALLT du tagit dig för. Kan du vara snäll och spara allas vår tid och berätta om och vad det är för fel på dig? Tar du äran av andras arbete? Ofredar du kvinnor (eller män)? Diskriminerar du vid befordringar? Utövar du härskarteknik?”

Listan kan göras lång på sådant som jag lägger ner mycket tid på att ta reda på.”

Läs hela artikeln på HR-bloggen