Är du en duktig ledare och sugen på något nytt? Hör av dig till mig!

Jag arbetar en hel del med Search. Det innebär att jag söker duktiga ledare till nyckelposter på annat sätt än genom annonsering. Efter många år i branschen har jag skapat mig ett rätt så gediget nätverk av ledare i Umeås och Norrlands näringsliv.
id="ezblog-label" class="latest-post clearfix" style="box-sizing: border-box; color: #222222; font-family: 'Source Sans Pro'; font-size: 17.5px; font-style: italic; clear: none !important;">Jag arbetar en hel del med Search. Det innebär att jag söker duktiga ledare till nyckelposter på annat sätt än genom annonsering. Efter många år i branschen har jag skapat mig ett rätt så gediget nätverk av ledare i Umeås och Norrlands näringsliv. (Jag har faktiskt rekryterat avkomman till chefer som jag rekryterade för en hel del år sedan.)
 
I mitt nätverk finns ett par hundra utvecklingssugna kandidater som  är framgångsrika i sina ledarroller och uppskattar att jag ibland hör av mig med intressanta uppdrag. Det har blivit många matchningar mellan kund och kandidat genom åren. Är du en duktig ledare och vill vara med i mitt search-nätverk? Då skulle det vara roligt om du hör av dig till mig via mail eller 070-244 81 86 så får vi boka en tid för att träffas. Det kostar så klart ingenting.